Mijn naam is Quincy Vermeulen en ik ben 24 jaar.

 

Naast een buitengewone interesse voor verschillende soorten rechtsgebieden binnen het civiel recht, vind ik het een uitdaging (gecompliceerde) vraagstukken en de belangen die hierbij horen voor de cliënt te behartigen.

Na de start van de opleiding HBO-Law vond ik het leuk om mijn kennis te delen met geïnteresseerden en ontstonden al snel de eerste kleine zaken. Na het afronden van mijn opleiding HBO-Law, ben ik begonnen aan mijn masters op de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de Universiteit Leiden.  De 'kleine zaken' zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot grote (gecompliceerdere) zaken voor individuen en ondernemingen. 

 

Naast het volgen van mijn opleiding werk ik sinds mijn tweede studiejaar als Junior Lawyer voor The International Law Commission. Zij zijn gespecialiseerd in cases met betrekking tot The International Criminal Court. Hier doe ik veel praktijkervaring op en geniet van de mogelijkheden die worden geboden om mijn eigen praktijk te kunnen ontwikkelen.

 

Met de oprichting van LeQal Advice streef ik naar eenzelfde verandering als die van simpele vraagstukken naar juridisch gecompliceerdere zaken. Het delen van kennis en het vertellen over rechten en plichten, is veranderd in het leveren van juridisch maatwerk, waarbij de belangen van de cliënt en de juridische realiteit bovenaan staan.