Mijn naam is Robin van Buren en ik ben 25 jaar.

 

 In 2012 ben ik begonnen met de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Persoonlijk heb ik het altijd belangrijk gevonden om tijdens mijn studiejaren niet alleen bezig te zijn met het lezen van de boeken en het bestuderen van de stof, maar ook om mijn sociale vaardigheden te trainen en mij te professionaliseren in de praktijk. Verschillende juridische bijbanen, een bestuursjaar en vrijwilligerswerk hebben mij doen beseffen hoe belangrijk praktijkervaring is en deze activiteiten hebben mij veel bijgebracht met betrekking tot verschillende rechtsgebieden.

 

Na het behalen van mijn titel in 2016, heb ik stage gelopen bij Anker en Anker strafrechtadvocaten. Deze stage is een optimaal leerproces en een goede voorbereiding op de toekomst geweest. Bij dit kantoor heb ik veel ervaring opgedaan en deze periode heeft mij nogmaals doen beseffen dat ik graag werk aan (gecompliceerde) juridische vraagstukken waarbij het behartigen van de belangen van de cliënt voorop staat.

 

Naast mijn werk als docent Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, ben ik sinds 1 mei 2017 begonnen als Maat en juridisch adviseur van LeQal Advice.