Quality & Vision

"De begeleiding in het juridisch traject is gebaseerd op de werkzaamheden van een Legal Counselor, geroemd om het juridische maatwerk en een gedreven belangenbehartiging". 

Quality

Door een hoge standaard van de kwaliteit die LeQal Advice levert, kunnen wij een grote steun zijn voor particulieren en bedrijven die niet tot de financiële mogelijkheid beschikken een advocaat in dienst te nemen of de kosten van een advocaat niet op vinden wegen tegen de belangen die zij graag nagestreefd zouden zien worden. De opleidingen en werkervaringen die beide adviseurs hebben genoten, dragen bij aan het leveren van kwalitatief juridisch maatwerk.

Vision

De visie van LeQal Advice is gericht op een enkelzijdige belangenbehartiging voor u als cliënt. Beide adviseurs hebben ervaring met beladen juridische trajecten, waarin de belangen van de cliënt op de eerste plaats stonden. De behartiging van uw belangen zijn gebaseerd op loyaliteit en vertrouwelijkheid.

De adviseurs zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in uw bedrijf of interesseren zich in uw privébelangen, wat grote voordelen op kan leveren voor u als cliënt ten opzichte van uw wederpartij of concurrent.