Referenties

Sinds de start van LeQal Advice hebben wij het voorrecht gehad om al veel particulieren, startende ondernemers en het MKB te kunnen helpen. Deze zaken, met betrekking tot het civiel recht, dragen veelal financiële of principiële belangen met zich mee. Met de combinatie van Quality & Vision en het rechtsgevoel van de cliënt, die zich voornamelijk in de onderbuik afspeelt, ontstaat er een informele samenwerking die bovengenoemde belangen van de cliënt zo optimaal mogelijk behartigt. 

Om de loyaliteit en vertrouwelijkheid te waarborgen kiezen wij ervoor geen openbare reacties te publiceren. Om u toch een weergave van de referenties te bieden, vindt u hieronder per categorie een met toestemming verkregen referentie:


Particulieren

"Een korte trip naar Basel liep uit op een drama door fouten bij Expedia. LeQal Advice kon met kennis en vaardigheden het leed gelukkig nog enigszins verzachten. We zijn zeer vakkundig geholpen en de geleden schade is vergoed".

- N. de Brons -

"Door LeQal Advice verdronk ik niet in de bureaucratie van 'grote' bedrijven. LeQal Advice is snel, kundig en heeft oog voor het menselijk aspect, wat een prettige samenwerking opleverde".

- J. Snijder -


Startende ondernemers

 

"LeQal Advice biedt datgene wat je niet verwacht bij juridische zaken. Duidelijk, begrijpbaar en goed, zo zou ik het werk omschrijven".

- B. Schotanus, Managing Partner ITS-ON events -

 

"Heel fijne samenwerking! Goede service en strakke aangeleverde documenten".

- J. Heuft, Managing Partner ITS-ON events -


Het MKB

 

"LeQal Advice staat voor een professionele en snelle aanpak met een duidelijke communicatie. Tot twee maal toe heeft LeQal Advice voor ons bedrijf een zeer positief resultaat behaald. Een aanrader voor het MKB, die de voorkeur heeft voor korte heldere lijnen en de zaken snel opgelost wilt hebben".

- H. Vos, Planten & Zo -